10 januari, 2008

UPPACKNING PÅGÅR!



Man tror inte att det är sant!
Skall då ÄNTLIGEN innehållet i mina kartonger få se dagens ljus?
Än så länge härskar röran i (det hittills enda) rummet som blivit (nästan) färdigt. Men jag packar upp för glatta livet, och kan liksom inte hejda mig, för det är så roligt!
Ljusen från Le Crapaud, kaninerna från Maileg, plåtburkar, skyltar, doftljus från Yankee Candle... Har jag köpt in allt det här? Och än finns det många kartonger kvar!

Sambon svettas med klinkersgolvet i det inre rummet, dörren in dit är den vita "väggen" som syns rakt fram på bilden. Det kommer att innehålla Nyblom & Kollens underbart lantliga textilier.

Apropå Nyblom & Kollen. Två gånger om året öppnar de sina lokaler på säteriet Stora Holm på Hisingen, för oss återförsäljare. Då får de som vill komma dit och NJUTA av miljön, textilierna och lunchen, som tar smaklökarna till en dimension de aldrig förr besökt! Hittills har vi varit där tre gånger.
"Nu börjar det faktiskt bli lite pinsamt", hävdar sambon. "Vi kommer dit och handlar, och vi har inte ens någon butik ännu!" Jag hävdar lika bestämt, att VADDÅ??? Det är ju en utmärkt affärside! Man köper in mängder med varor, men säljer ingenting...(skojar!) Nej, allvarligt talat. Jag älskar verkligen Nyblom & Kollen. Jag älskar hela konceptet! Så LÅT mig komma dit, njuta av den lantliga friden, de vackra byggnaderna, de härliga människorna som jobbar där ute... För mig är det tio gånger effektivare än en veckas Spavistelse! I måndags var det dags. Jag stålsatte mig och åkte inte dit. Förbaskat också, nu är det
väldigt långt till nästa gång! Förlåt mig,
kära ni på säteriet, jag saknar er så!
(Jag får nöja mig med att njuta av vårkatalogen som damp ned i brevlådan igår, se bild!)



Återkommer med närmare besked om EVENTUELLT öppningsdatum...