01 oktober, 2009

Vintage by Fé

Nu har de kommit!


Höstens "must-have", om man skall använda ett uttryck från modevärlden (haha, och sedan NÄR blev detta en modeblogg? Jag vet ungefär lika mycket om mode som en beduin vet om djuphavsfiske. Men smycken, där vet jag i alla fall vad jag gillar!!!).


Klockorna, de hängande uren från Vintage by Fé, passar absolut in i vår nostalgiska värld.


Nu har jag köpt hem tre olika sorter, här följer en kort presentation:.


Astrid med kedja (på bilden ovan).

Astrid har en riktigt gammal känsla! Den har en enkel slät baksida. Urtavlan är lite matt guldfärgad och vatten märkt, så att varje urtavla är unik. Diametern på klockan är 3,9 cm.Astrid säljs tillsammans med en vacker kedja som ingår i priset. (Kan ej köpas separat). Kedjan är 82 cm lång och 0,3 cm tjock.


Pris: 529:- Hanna

Fina Hanna har en vackert mönstrad fram-och baksida. Urtavlan är enkel med fina romerska siffror. Klockan har en äkta silverplätering som gör att den ser antik ut. Diametern är 4,7 cm.

Det vita läderbandet ingår i priset!.

Pris: 549:-
Hedda

Hedda är en gedigen klocka i matt, grå mässing.Urtavlan har en riktigt gammal känsla med stora och tydliga siffror. Hedda är 4,3 cm i diam.

Det svarta läderbandet ingår i priset!.

Pris: 649:-
Läderbanden som medföljer klockan är otroligt vackra och gedigna; 96 cm långa, av äkta kalvskinn och med nickelfri länk. De kan självklart även användas till andra smycken om man vill!Passa även på att ta en sista titt på REAN, för andra veckan i oktober är det dags att tömma reaborden. Då är det nämligen dags att plocka upp alla läckra höstnyheter! .

1 kommentar:

Anonym sa...

The information here is great. I will invite my friends here.

Thanks