12 juni, 2009

Pysseltips till morgonkaffet...

GODMORGON!

Om ni undrar varför min blogg ser så konstig ut just nu, liksom OLIK sig från dag till dag...
För er som har bloggar, gå in här (klicka på bilden):

"Keissarin uudet Vaadet" skrivs en finsk tjej, som är designer och bor i Californien. Hon gör de mest underbara bakgrunder! Jag har kikat runt i timmar, och kan bara inte sluta!!!

Den är helt på finska, men kika exempelvis under rubriken "Nostalgiset/romanttiset", eller under "3 kolumn" för er som har den varianten.

Att installera bakgrunderna är heller inte svårt, lägg bara koden som en html-gadget i sidospalten. Klart!

Hittade denna via en en annan finsk blogg, Rakkauvesta kasveihi, som har de vackraste naturbilder jag någonsin sett, som påminner mig om min barndoms somrar i norrland. Hon har installerat Google Translate, bara för mig, visst är det rart? Kika gärna in och njut!

Så nu mixtrar jag vidare, så får vi se hur bloggen ser ut efter helgen...

5 kommentarer:

Home No.1 sa...

Hej svejs ja då få vi se vilken skepnad bloggen antar =)
Tack för tipset ska kika in senare där!
Kram Annica.

Anonym sa...

Tack för dig :).

♥Häxor & Änglar♥ sa...

Jag fixade nytt med en gång! Visst blev det fint? 1000 TACK till dig för detta ypperliga pysseltips. Tänk vad folk kan!
Kram Eva Linnea

Viola sa...

VIolan är en fegis ....vet inte om hon törs satsa på detta...men följer med spänning dina försök..så har vi sjungit in den blomstertid i kyrkan,,,vi har 28 nationaliteter men hos oss samls vi udner samma tak...och kyrkan är vacker och stämningsfull som samlingsplats och det tycker våra invandrarbarn oxå...kan ju tala om att en och en annan tår trillade som vanligt..

är nu i vatttenhålet och här är det uppehåll jurt nu...två dagar kvar att jobba...sedan är man ledig från det ena jobbet..:-D

önskar skön helg till dig och väskbäraren, kramen

Annalunda sa...

Tack för tipset vännen! Jag för min del hinner ingenting känns det som...det är ju bara sååååå mycket jag vill göra *suck* Har INTE glömt mina clogs...ska fixa det i helgen. Svärmor från dina breddgrader har varit här i fem dagar!!!! Läs 4 nätter!!!! Jag har inte kunnat göra någonting...absolut ingenting! Men i sommar bjuder hon oss på Säröhus en vecka... då träffas vi...och sen ska vi väl gå på Formex. Flisan blev eld o lågor...speciellt när jag berättade att hon får träffa er!!!

Kramis