21 augusti, 2008

En award? Till mig???

Jag satt där på jobbet och "slö-surfade" (jojomensan, vissa har det bra. Hade nämligen en elev med mig idag, som gjorde mitt jobb!) Helt plötsligt trillade jag in på den härliga bloggen Ofelias hus, och satte nästan kaffet i fel strupe! En award? Till MIG??? Jag blev så glad att jag glömde bort att jag precis stukat foten (spännande dag på jobbet...) och uppförde en liten dans runt skrivbordet.

Tack, snälla Anette! Extra roligt att få min första award av någon som är min namne, lika gammal som jag och som dessutom bor i min gamla hemstad, Luleå... Lycka till med nätbutiken (hittar ni HÄR) och så länge du fortsätter att blogga kommer jag att läsa.

Och vem skall jag nu skicka den vidare till? Jag väljer den som poppar upp först i tanken, nämligen en annan Lule-tjej: Maud med bloggen Gårdsromantik. Hon kommer snart att flytta till min favoritplats, Gammelstads kyrkby (AVUNDSJUK!) och medföra sin butik, Hjortgården, som tidigare låg i Alvik söder om Luleå. Jag tog mig friheten att låna ett foto från bloggen:
I den kyrkan gifte sig mina föräldrar (Hrm... jag antar att ingen missat att jag hittat ett canvas-filter...?)

Det är spännande och roligt att följa Mauds projekt i det gamla och (snart) det nya huset. Oändligt mycket ögongodis: vackra saker, gamla miljöer... allt sådant som jag gillar! Lycka till med flytten!
.
Kramar till er alla!
//Annette

6 kommentarer:

Kallholmen sa...

Hejsan,
vad roligt du skriver. Älskar citatet längst upp om shoppingen när man är deppad...! Coolt med canvasfiltret också.
Carolina.

marita blücher sa...

Hej Annette,
Så roligt att du hittade till mig och därmed ledde mig till din fina, omväxlande och inspirerande blogg. Jag önskar dig lycka till med din blivande butik och ett stort GRATTIS till utmärkelsen. Tusen tack för din rara kommentar och välkommen åter.
Kramis/Marita

Viola sa...

God morgon, vad roligt har nu hittat ännu en blog som tilltalar mig så. Hittade dig hos de-signe. Har läst igenom den, verkligen härlig. Säger som din man, kör igång på helgerna. Jag vet att det är kämpigt innan man bestämt sig för hur man ska göra. Hade samma delikata problem för ett år sedan Ska jag öppna en butik eller nätbutik. Till sist blev det min nätbutik och det var ett rätt val. Hälsa på så får du reda på mera. Ha en skön helg, vi ses igen Viola

Designe sa...

Grattis till utmärkelsen!
Vilken mysig blogg du har!
Såg att du har likadant teveskåp som mig..längre ner! :) Kram

Gårdsromantik sa...

Grattis till din briljanta award - den är du värd!
Du har en så vacker blogg - precis i min smak.

Tack för min utmärkelse. Den värmde såhär mitt i allt flyttstök.

Tänk snart skall vi båda starta en ny butik. Kommer att bli en massa jobb - men är så kul med alla goa kunder.

Ja visst är det underbart i Kyrkbyn. Du måste kika förbi om du passerar.
Hur går det med dina butiksplaner?

Kramar Maud

milly Garden sa...

Grattis till Awarden!

Första gången jag är här... Vilken fin blogg du har!
nu ska jag kika runt mer hos dig!

Trrevlig Helg!
Marina