06 juli, 2009

Inredning á la Liseberg...

IMG_4046

Jag kommer ofta på mig själv med att inspireras av de vansinnigaste saker.

Vem vill egentligen läsa ett inredningsreportage från kaninernas hus på Liseberg? Ni vet, de där stora, gröna gossedjuren med en svettig sommarjobbande tonåring inuti, som växelvis kramar och skrämmer livet ur små barn hela sommaren?

De bor här. Ungefär det närmaste inredningsinspiration som denna semesterperiod bjudit på.

Så i mitt svältfödda tillstånd tog jag en serie bilder! Vad tycks? Pärlspont, spegeldörrar, järnspis... Visst skulle man kunna bo så här...?   

IMG_4033 IMG_4034IMG_4041IMG_4042

(Tvätten hänger på tork lite här och var, precis som hemma hos oss!!!)

IMG_4040 

IMG_4036IMG_4038

IMG_4039       

 

 

 

Familjens DVD har flippat ur, så min laptop är hårt ansatt just nu.  Någon kom nämligen på att man kunde använda den  som DVD, tills mannen har behagat fixa vad-det-nu-är som är fel med den tekniska utrustningen... GAAAH!!!

"Kan ni vara snälla och fimpa 'Madagaskar 2' så att mamma kan skriva ett inlägg om det där gamla fönstret som jag målade i helgen? Va? Ungar...?" 

Då blir man garanterat jättepoppis-mamman. Så jag försöker istället ha semester, och vila lite från det ständiga flackandet runt i cyberrymden. Fast det kliar i fingrarna! Och kameran är full av bloggbilder som vill ut i ljuset...

Snart är semestern i alla fall slut för den här gången. Då blir allt normalt igen. Så normalt det nu kan bli i den här familjen.

(Vill ni se hur Pippi Långstrump bor? Eller kanske Nils Karlsson Pyssling? Nej, ni skall slippa, det lovar jag! Men jag tog bilder!!!

 

Sommarkramar:

Annette

3 kommentarer:

Viola sa...

Som vanligt blir man fnissig så fort man läser inlägg frå dig...är du svältfödd..men du har ju verkligen hittat världens shabby kök...så härligt..skulle inte alls ha något emot att ha detta hemma hos mig i vattenhålet..här sitter man alena i vattenhålet med Otto, men i mitten av veckan blir det full rulle med man som börjar semester och massor av främmande, härligt..har nu haft ensam semester i tre veckor men gillar detta oxå att få gå i sin egen lunk och inte behöva rätta sig efter något...mer än Ottoson när han behöver ut och lyfta på benet, ha det ...KRAM

paula sa...

så fint
man vill verkligen vara där
ha det gott
kramiz

LillaFlisan sa...

Sitter här med Annie i luren. Vi sitter och ojar oss över vilken sötnos du är och hur mycket vi ääääääälskar vår Flora!

Hoppas att ni har det gott!

Puss

Flisan