12 november, 2008

Varning för StayFriends fula knep!

Nu är jag ARG, och måste "av-blogga" mig genom att SPY GALLA!!! Här skall det INTE handla om inredning ALLS idag!!!

Jag tyckte verkligen att fenomenet STAYFRIENDS var en superb idé. Toppenbra att kunna hitta gamla "klassisar" som man tappat bort genom åren.

När jag plötsligt blev kontaktad av en barndomsvän som flyttade söderut i femte klass, blev jag så glad! Men TYVÄRR, tyvärr... Man kan inte läsa varandras meddelanden, utan att vara GULDMEDLEM!

Så raskt in med kosingen, det får väl vara värt 129 stackars spänn för att komma åt ett så eftertraktat mail?

Vad jag missade i det finstilta (om det ens finns med?) var, att medlemsskapet förlängs automatiskt. Säger man inte upp det innan medlemsåret slutar, får man en "SISTA PÅMINNELSE om betalning av medlemsavgiften inför nästa år, sedan skickas ärendet till INKASSO!!!" Men HALLÅ??? Vilket medlemsskap fungerar så??? Vågar man låta bli att betala?

Så nu har jag gjort det, OCH sagt upp mitt medlemsskap, OCH skickat ett VRÅLILSKET mail till StayFriends, där jag lovat att DISKUTERA dem, VARNA för dem, BLOGGA om dem, tills de ändrar sina villkor.

Tror ni att de bryr sig? Jaja, nu har jag i alla fall skrivit orden "STAYFRIENDS", "INKASSO" och "GULDMEDLEM" med versaler, så att det här inlägget säkert hamnar högt upp hos Google...

HA! DÄR FICK NI, ERA UTSUGARE!!! TRODDE NI ATT JAG SKOJADE??? (Tar naturligtvis bort det här inlägget så fort ni upphört med ofoget. Kan t.o.m. tänka mig att bli medlem igen.)Phu, vad skönt det känns att slå näven i bordet ibland... PMS? Vaddå, JAG...???

(Dock ingen kram till StayFriends!)

5 kommentarer:

Viola sa...

På dom bara, känner igen mig, kan oxå vända upp och ned på världen när jag ilsknar till och då är det bästa att akta sig...vad då stanna i sängen, snyta, hosta, dricka varmt, packa upp nya varor, fota, in till butiken och lansera nytt och nu ner till stan och hämta nya paket och uträtta en lång lista med ärenden, att ta det easy är nog inget för oss, hoppas du får igång en debatt, kramis igen!

LillaFlisan sa...

Jamen, va´f**n är det för sk*t företag???
Det är rätt, anette på dom bara!!

Hota med Sverker!!!
om dom inte bättrar sig!

Kram

Flisan

Rosengårdens Inredning och Nicke´s Egna sa...

Lycka till med butiken
Mvh Malin

Montebello Möbler sa...

Absolut rätt handlat Annette! Behöver du namnlista skriver jag överst :)

Registrerade mig en gång, men sen ville jag inte betala nåt så jag struntade idet. Har tänkt flera ggr att jag kanske skulle, men näe .. å nu tänker jag då inte göra det. Kan väl inte hålla reda på såna dumheter heller.

Facebook då? Nån som har åsikter där???? 'Alla' tjatar på mig å va med, men det känns inte rätt på nåt vis ... har inte en aaaaning om varför heller?

Annette kära du ... 2 = gul med aningens svarta kanter, 3 = svarta kanter med mörkt lila/rosa inuti, 4 = svagare lila, 5 = klarröd, 6 = gul .... ha ha ha ... visst är det kul? Hittade du nåt på webben?
Så himla roligt att vi är synestesi polare!!

Kramar på dig på söndagseftermiddan,
Malin :)

Anonym sa...

Det samma har hänt här, först fick vi ingen faktura, sedan får vi en faktura med påminnelseavgift och 1 dag att betala. Nu har vi fått inkasso. Helt omöjligt att få nån service från företaget. inget nummer att nå dem på bara en sketen ruta att skriva i. Tycker det är synd att du är villig att bli medlem på en sådan oförskämd sida igen. Men bra skrivet.