05 september, 2008

Måla, måla, måla!

Det blev i alla fall ett par projekt färdiga i veckan, dels sprayade jag symaskinsbordet i antikvitt. Det var en riktigt snygg färg, lite åt crème-hållet. Ungefär sådan crémevit som hushållsmaskinerna hade förr - ursnyggt! Jag skall ha det utanför butiken, att ställa fina saker på efter årstid. Jag sprayade ganska tunt på lejonrelieferna, så att det bruna syns igenom.Sedan blev piedestalen klar. Den köptes på en loppis i förra veckan för 20:-. Dock blev den dyrare än så, det beror på hur man räknar (varför skall det springa parkeringsvakter just utanför loppisen? Lättförtjänta pengar antagligen, eftersom där är 200 människor just den dagen, och max tio parkeringsplatser...) Så här fin blev den!
Har inte bestämt vad som skall stå på den ännu, en liten murgröna får duga så länge...Hej hopp! Nu skall jag åka till Marie och tapetsera!
Och TREVLIG HELG till er alla!

8 kommentarer:

S o F sa...

Superfint resultat!

Finns det nåt som inte blir vackrare med vit färg?
Har inte sett nåt ännu - och jag har sett mååånga före/efter bilder nu.

Varma hälsningar!

Viola sa...

Hallå igen, nu du är ju bordet klart, kör igång, håller på att dö av nyfikenhet! Har oxå satsat på en gammal symaskin som jag ska göra samma sak med som du. Underredet, alltså jag menar till bordet blir ju så underbart med vit färg. Alla vackra detaljer kommer fram. Ha det så gott i helgen och så hörs vi, tråkigt att pidestalen blev så dyr, men fin blev han! Kramis VIOLAN

Annalunda sa...

Kanonfint!!! vad du donar och håller på... la du verkligen upp inlägget 04:32???? ;)
Det är så härligt att titta in till dig... ska bli jättespännande med din butik!

Ha det gott i helgen - kram Annie

Vardagstugg sa...

Vad fint det blev!

ha en trevlig helg du med!

Annelie

LillaFlisan sa...

Med risk att verka tjatig… Nu är det dags igen!
Har nåt till dig!
Kramar Flisan

lojsan sa...

vilken mysig sida jag hittade! men vart har du hittat "ängeln på fot"? skit snygg! hej hopp

Guldkant På Livet sa...

Oj vilken vacker blogg du har och vilket döfint symaskinsbord, så vackert det var och piedistalen blev så fin med! Mari.

Floras Kulle sa...

Änglavingarna kommer från Filipiniana, jag kommer att sälja dem i butiken. Men vill man ha dem vita, får man måla dem själv...
KRAM//Annette