20 maj, 2008

Länge leve lanthandeln!

Här ser ni osannolikt mysiga bilder från hembygdsgården i Fagersta, där jag aldrig har varit, men man får ju lust att göra ett besök. Jag lånade dem från bloggen "tankar tar tid", en ny favorit som jag hittat till senast idag. Underbart vackra foton och mycket kul läsning, har som sagt knappt hunnit titta ännu. Men nu vet jag vad jag skall återkomma till under kvällen!

Här ser ni hur jag skulle vilja att min butik såg ut! Hoppade högt när jag såg kassadisken. Jag har letat med ljus och lykta efter en gammal SKAVD kassadisk, precis som denna. Alla tips är välkomna!

Som en gammal lanthandel vill jag att det skall vara, ombonat och mysigt... får väl se hur vi skall åstadkomma det, i den gamla fuktskadade bilverkstaden. Men godisstället har jag, och Persil-skylten. Alltid en början!

2 kommentarer:

Fru Styhr sa...

HEj Anette. Vår sommarstuga ligger i Söderbärke som endast är en mil ifrån Fagersta. Så då har Du/Ni två anledningar att komma förbi. Dels kan ni kolla in Hembygdsgården i Fagersta och så kan ni komma till oss och hälsa på. VI har stort ställe med massa sängar. Dessutom Sjötomt så badet är härligt. Inne i Smedjebacken finns det även en butik Du skulle ÄLSKA. Kram Carina

Annette sa...

Är det sant???

Det skulle vara så himla kul.
Nästa sommar har jag lite planer på att bila uppöver, beväpnad med karta och alla shoppingtips på en lista... Stackars barn. De kommer att flytta hemifrån så fort de kan, jag lovar.

KRAM: Annette